Meniu


 

Šviežios jūrų gėrybės

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

 

 Salotos/užkandžiai

Keptas moliūgas/morkų kremas/bulgur kruopos/ožkos ir fetos sūriai/lazdynų riešutai /žalumynai /8,-

Krevečių ir raudonojo ešerio ceviche/avokadų kremas/pomidorai/lime/apelsinai/batatų traškučiai /9,-

Šviežiai marinuotos seliavos iš Tauragnų ežero/apkeptos jaunos bulvės/marinuoti svogūnai /8,-

Cezario salotos/krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/kiaulienos šoninės trupiniai /10,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Karštai rūkytos skumbrės paštetas/raudonųjų svogūnų džemas/skrudintas bagetas/ridikėlai/salotos /8,-

Jūros velnio carpaccio/dūmų skonis ir kvapas/sraigės/ žalios salotos /12,-

*

Anties kepenėlės su Amaretto/Marche moliūgų džemas/vaisinė duonelė /15,-

Stirnienos carpaccio/burokėliai/ridikėliai/parmezano sūris /špinatų lapai/Harry bar padažas /9,-

Žvėrienos terinas/šerniena/foie gras/antienos filė/lazdynų riešutai/morkų –imbiero  kremas /9,-

Olivier  1894/morkos/bulvės/žali žirneliai /marinuoti agurkai/liežuvis/putpelė/krevetė/ kiaušinis /9,-

 

 Karštieji  užkandžiai

 „Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Tortellini su briediena/prieskoninės žolelės/miško grybai/Parmezanas /11,-

 

Sriuba

Marche „raudona“žuvienė/krevetės/daržovės/saldi paprika/midijos /10,-

Vichyssoise- porų- bulvių kremas/rūkytas eršketas/rudeniniai obuoliai/putpelės kiaušinis /8,-

Marche moliūgų sriuba/imbieras/krevetė /8,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Jūros velnio steikas/“Puttanesca“ padažas/ midijos /18,-

Šviežia ledjūrio menkė/pagauta Barenco jūroje/lazdynų riešutų aliejaus emulsija/žirnelių kremas /18,-

Šviežio eršketo filė/ šiltos lęšių ir daržovių salotos/ žalumynai /grietinė /18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

New York steak//žaliųjų pipirų padažas/pomme frites /salotos /18,-

Elnienos nugarinė/miško grybų tartar /topinambų kremas /26,-

Pieninis paršiukas keptas krosnyje/ miško grybai/ bulvių virtinukai –gnocchi /20,-

Jauno šerno kumpis/ruoštas 24 val/saldžiųjų bulvių- batatų kremas /baravykai/ raudono vyno padažas /16,-

 

Ėriuko kulniukas/topinambų - žaliųjų žirnelių kremas/mėtų aliejus /17,-

Anties krūtinėlė a la orange/foie gras/moliūgų džemas/traškučiai /19,-

Putpelė crapaudine/ prancūziška veislė Isabel išauginta Lietuvoje/salsa verde/ bulvių traškučiai /15,-

Anties kulšelė confit/ šiltos lęšių salotos /15,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Bananas flambé/romo ir balto šokolado ledai/biskvitas su romu /9,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-