Meniu


 

Šviežios jūrų gėrybės

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

 

Salotos/užkandžiai

Šviežiai marinuotos seliavos iš Vencavo ežero/apkeptos jaunos bulvės/marinuoti svogūnai /8,-

Jūros velnio carpaccio /salsa verde/sraigės/kaliaropės/obuoliai /12,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Eršketas drebučiuose/užauginta Lietuvoje/pomidorų salsa/marinuoti žali pomidorai/keptos bulvės /9,-

*

Keptas moliūgas/morkų kremas/bulgur kruopos/ožkos ir fetos sūriai/lazdynų riešutai /žalumynai /8,-

Cezario salotos/krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/kiaulienos šoninės trupiniai /10,-

*

Anties kepenėlės su Amaretto/Marche moliūgų džemas/vaisinė duonelė /15,-

Karštai rūkytos skumbrės paštetas/raudonųjų svogūnų džemas/skrudintas bagetas/ridikėlai/salotos /8,-

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Stirnienos carpaccio/burokėliai/ridikėliai/parmezano sūris /špinatų lapai/Harry bar padažas /9,-

Žvėrienos terinas/šerniena/foie gras/antienos filė/lazdynų riešutai/morkų –imbiero  kremas /9,-

 

 Karštieji  užkandžiai

 „Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Tortellini su briediena/prieskoninės žolelės/miško grybai/Parmezanas /11,-

 

Sriuba

Marche „raudona“žuvienė/krevetės/daržovės/saldi paprika/midijos /10,-

Vichyssoise- porų- bulvių kremas/rūkytas eršketas/rudeniniai obuoliai/8,-

Marche moliūgų sriuba/imbieras/krevetė /8,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Jūros velnias/ špinatai/pinijų riešutai/kaparėliai /27,-

Šviežio eršketo filė/ šiltos lęšių ir daržovių salotos/ žalumynai /grietinė /18,-

Šviežio jūrų gaidžio  filė/bisque padažas/moliuskai /18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Jautienos filė/jaunos bulvės/šparaginės pupelės / miško grybai/raudono vyno  padažas /21,-

Pieninis paršiukas keptas krosnyje/ miško grybai/ bulvių virtinukai –gnocchi /20,-

Šernienos  kumpis/ruoštas 24 val/saldžiųjų bulvių- batatų kremas /baravykai/ raudono vyno padažas /16,-

Avienos nugarinė/ baklažanų kremas/saulėgrąžų daigai/trumų „varškė“ /20,-

Ėriuko kulniukas/topinambų - žaliųjų žirnelių kremas/mėtų aliejus /17,-

Anties kulšelė confit/ šiltos lęšių salotos /15,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova/ morengai/plakta grietinėlė/ persimonų padažas /7,-

„Trumas“/ tiramisu semifreddo/trumų aliejus/ maldon druska /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-