Meniu


 

 

 

Salotos/užkandžiai

Šviežiai marinuotos seliavos iš Vencavo ežero/jaunos bulvės/burokėliai/juoda grietinė /8,-

Karališkų krevečių ceviche/avokadų kremas/agrastai/trešnės/čili/kalendros/nasturtų lapai /9,-

Virtas aštuonkojis/“vinegretas“/burokėlių majonezas/putpelės kiaušinis /15,-

Lašiša gravad lax /marinuota su krapais, medumi ir midumi/švieži agurkai /šviežias medus/nasturtos /9,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Mozzarela di buffala /įvairių veislių pomidorai/pasata/šviežias bazilikas/pinijų riešutai /10,-

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas/10,-

Elnienos carpaccio/“chlorofilas“/agrastai/vynuoginės sraigės/marinuota paprika/balzaminio acto „perlai /9,-

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Cervo tonato/stirnos kumpis sous-vide 24val/tuno tartar/ tunų padažas/voveraitės/kapariai /11,-

 

Karšti užkandžiai ir sriubos

Geltonųjų cukinijų sriuba-kremas su kokosų pienu/ožkos sūrio kroketai/mėtos ir žiedai/8,-

Tortellini  Mezzeluna su stirniena/ baravykų kremas su trumais/miško grybai/lazdynų riešutai /11,-

 

Sezoninis patiekalas

Šviežios voveraitės iš Pabradės miškų/vynuoginės sraigės/kepta šoninė /jaunos bulvės  /16,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Viduržemio jūros barzdotė /žaliųjų žirnelių ir pipirmėčių kremas/žirnelių daigai/skraiduolės ikrai/citrinų aliejus /16,-

Ledjūrio menkė/aštrus pizzaiola padažas/bulvių kremas su trumų aliejumi/juodųjų alyvuogių trupiniai/18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

Laukinės raudonosios krevetės/grill 3vnt/ su kiautu ir galva/apelsinų salotos/magų padažas /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Elnienos nugarinė/topinambų kremas/gelteklės šaknys /vyno padažas /26,-

New York steak/brandinta Black Angus nugarinė /~200gr +/bulvės frit/žalios salotos /20,-

Ėriuko kulniukas/topinambų - žaliųjų žirnelių kremas/mėtų aliejus /17,-

Iberijos paršiuko žandas/raudonų svogūnų ir slyvų džemas/obuoliai/topinambų kremas su trumais /19,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /moliūgų džemas/traškučiai /16,-

 

Desertas

Kriaušės iš mūsų sodo/virtos Merlot vyne/vaniliniai ledai su Gorgonzola sūriu /7,-

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova Black&Blue/ morengai/plakta grietinėlė/mėlynės/šilauogės /gervuogės /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

 Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-