Meniu


 

 

 

Salotos/užkandžiai

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

„Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Virtas aštuonkojis/“vinegretas“/putpelių kiaušinis/burokėlių majonezas /15,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Burrata di buffala /įvairių veislių pomidorai/šviežias bazilikas/pinijų riešutai /10,-

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas /10,-

Stirnienos  tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Elnienos carpaccio/burokėliai/ridikėliai/parmezano sūris /špinatų lapai/Harry bar padažas /9,-

Žvėrienos terinas/šerniena/foie gras/antienos filė/lazdynų riešutai/morkų –imbiero  kremas /9,-

 

Karšieji užkandžiai ir sriubos

Švieži baltieji ir žalieji šparagai /olandiškas padažas/ kiaušinis „marškinėliuose“ /12,-

Coquilles St.-Jacques/jūrų šukutė ir krevetės/užkeptos savo geldelėje su vermuto padažu ir daržovėmis  /13,-

Kreminė šviežių šparagų sriuba/kiaušinis „marškinėliuose“ /šparagų pumpurai/šoninės trupiniai /8,-

 

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Šviežia ledjūrio menkė/pizzaiola padažas/bulvių kremas su trumų aliejumi/juodųjų alyvuogių trupiniai /18,-

Šviežias starkis/filė/sugautas Kuršių mariose/beluga lęšiai su špinatais/starkio ikrai /18,-

 

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Elnienos nugarinė/miško grybų tartar /topinambų kremas /26,-

New York steak/brandinta Black Angus nugarinė su kaulu/~220 /bulvės frit/žalios salotos /18,-

Ėriuko carré /topinambų  ir žaliųjų žirnelių kremas/mėtų aliejus /26,-

BBQ- dūmo skonio ilgai kepti šonkauliai/naminis BBQ padažas/jaunos  bulvės /18,-

Anties krūtinėlė a la orange/moliūgų džemas/traškučiai /16,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova/ morengai/plakta grietinėlė/ persimonų padažas /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-