Meniu


Naujųjų metų sutikimo 

MENU

2019-12-31

 

Šviežios jūrų gėrybės

Austrės Cap Horn  No.2/iš La Barre-de-Monts in Vendée/6vnt  24,-

Austrės au gratin/špinatų ir grietinėlės padažas/austrių kremas sabayon/3vnt /12,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli/12,-

 

Salotos/užkandžiai

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /15,-

Juodojo oto carpaccio/vynuogės/kriaušės/greipfrutai/ponzu padažas/peletrūnų aioli/10,-

Krevečių ir kaliaropių „ravioliai“/Granny Smith obuolių kremas/citrinų žievelių cukatai /9,-

 *

Šiltas camembert sūris/rudeninių obuolių griežinėliai/rukola/karamelizuoti graikiniai riešutai/datulės /8,-

Ožkos sūris/šilti burokėliai/žalumynai/balzaminio acto kremas /8,-

Cezario salotos/menkės-krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/šoninės trupiniai/8,-

 *

Stirnienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/“stikliniai“ bulvių traškučiai/vasabi aioli /12,-

Carpaccio cannelloni /Black Angus  jautiena/trumai/mozzarella sūris/Harry bar padažas/12,-

Antienos ir žvėrienos terinas à la provençale/naminis moliūgų džemas/vaisinės duonelės traškučiai/9,-

  

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Starkio filė ir krevečių musas  Savojos kopūsto lape/bulvių ir krevečių spurgos/žalių žirnelių kremas/20,-

Vilkešerio filė/midijos/kalafiorų muslinas/citrusų skonio juodas sviesto padažas/citrusinių vaisių filė/20,-

Škotiška lašiša su teriyaki padažu/šiltų burokėlių carpaccio/sūdytos citrinos/žalumynai/20,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Elnienos nugarinė/salierų kremas su baravykais/spalvotos morkos/kale kopūstas/raudono vyno padažas /20,-

 Boeuf Bourguignon/troškinti jaučio žandai/šoninė/grybai/jaunos morkos/salierų kremas/20,-

Avienos mentė/24 val 62 C/jauni brokoliai/šalių žirnelių kremas/mėtų padažas/20,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/mažos morkos /20,- 

 Putpelė įdaryta kraujine dešra/kukurūzų tekstūros/padažas su džiovintomis slyvomis /20,-

 

Desertas

Šokolado kremas ganache /šokoladinis brownie su riešutais /karamelės padažas /9,-

Semifreddo iš jogurto ir  mascarpone sūrio su aguonomis/migdolų padažas/slyvos įdarytos migdolais/ 9,-

Crème brûlée pagal Marché/7,-

Vynuogių šerbetas su Aperol /vynuogės užaugintos mūsų restorano kieme /6,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną /sūdytą kaimišką sviestą/alyvuoges / 2,-

*Kai kurie iš mūsų patiekalų gali turėti alergenų. Praneškite iš anksto, jei esate kam nors alergiškas