Meniu


 

 

Šviežios jūrų gėrybės

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

 

Salotos/užkandžiai

Šviežiai marinuotos seliavos iš Vencavo ežero/jaunos bulvės/burokėliai/juoda grietinė /8,-

Virtas aštuonkojis/“vinegretas“/burokėlių majonezas/putpelės kiaušinis /15,-

Krevečių ir jūrų šukučių ceviche/ Leche de Tigre/batatų  kremas/arbūzas/avokadas/kalendros /9,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas/10,-

Antienos terinas su/ foie gras/kriaušės/pistacijos/abrikosai/ kriaušių kremas su kardamonu /9,-

Briedienos carpaccio/“chlorofilas“/ vynuoginės sraigės/marinuota paprika/balzaminio acto „perlai /9,-

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Cervo tonato/stirnos kumpis sous-vide 24val/tuno tartar/ tunų padažas/kapariai /11,-

 

Sriuba

Kreminė moliūgų sriuba su kokosų pienu/imbieras/krevečių iešmelis/moliūgų sėklos /daigai /8,-

 

Vegetariškas patiekalas

Baklažanas keptas orkaitėje/vynuoginės  sraigės/fetos sūris/chimichiuri padažas /16,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Viduržemio jūros barzdotė /bisque padažas/krevetės/tostai su rouille padažu /18,-

Šviežio vilkešerio filė/žaliųjų žirnelių ir pipirmėčių kremas/žirnelių daigai/skraiduolės ikrai /16,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Entrecôte/brandinta Black Angus nugarinė /~200gr +/bulvės frit/žalios salotos /20,-

Iberijos paršiuko žandas /bulvių-burokėlių kremas su krienais/raudonųjų kopūstų džemas/burokėliai /16,-

Šernienos filė glazūruota medumi/kepti šakniavaisiai :bulvės morkos pastarnokai/slyvų padažas /16,-

BBQ- ilgai kepti kiaulienos  šonkauliai/ BBQ padažas su burbonu/jaunos  bulvės /18,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/moliūgų džemas /16,-

 

Desertas

„Tekantis“ šokoladinis pudingas coulant/vaniliniai ledai (reikia laukti 20min) /9,-

Pavlova Gold/ morengai/plakta grietinėlė su šafranu/persimonai/šaltalankių uogos ir padažas /7,-

Crème brûlée pagal Marché /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

 Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-