Meniu


 

 

 

Salotos/užkandžiai

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

Karališkų krevečių ceviche/avokadų kremas/agrastai/trešnės/čili/kalendros/nasturtų lapai / 9,-

„Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Virtas aštuonkojis/“vinegretas“/putpelių kiaušinis/burokėlių majonezas /15,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Mozzarela di buffala /įvairių veislių pomidorai/pasata/šviežias bazilikas/pinijų riešutai /10,-

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas /10,-

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Elnienos carpaccio/“chlorofilas“/agrastai/vynuoginės sraigės/marinuota paprika/balzaminio acto „perlai /9,-

 

Sriuba

Gazpacho-šalta ispaniška daržovių sriuba/krevetės /šparagai/duonos ir parmezano trupiniai /8,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Laukinio raudonojo  ešerio filė/šparagai/olandiškas padažas/vytintas kiaušinio trynys/rapsų žiedai /28,-

Šviežia ledjūrio menkė/pizzaiola padažas/bulvių kremas su trumų aliejumi/juodųjų alyvuogių trupiniai /18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Elnienos nugarinė/sous-vide  su dūminu viskiu/polenta/šviežios trešnės/vyno padažas su vyšnių džemu /26,-

New York steak/brandinta Black Angus nugarinė /~170gr +/bulvės frit/žalios salotos /18,-

Ėriuko carré /topinambų  ir žaliųjų žirnelių kremas/šparagai/mėtų aliejus /26,-

BBQ- ilgai kepti kiaulienos  šonkauliai/naminis BBQ padažas su rabarbarais/jaunos  bulvės /18,-

Anties krūtinėlė a la orange/moliūgų džemas/traškučiai /16,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova/ morengai/plakta grietinėlė/šaltalankių padažas /pasiflorai /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-