Meniu


 

 

 

 

Šviežios jūrų gėrybės

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

 

Salotos/užkandžiai

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /15,-

Krevečių ir jūrų šukučių ceviche/ Leche de Tigre/batatų  kremas/pomelo /avokadas/kalendros /9,-

Matjes-„nekalta“ silkė iš Šiaurės /jaunos bulvės/burokėliai/juoda grietinė /8,-

 

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas /8,-

 

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Briedienos carpaccio/“chlorofilas“/ vynuoginės sraigės/marinuota paprika/balzaminio acto „perlai''/8,-

Žąsienos terinas à la provençale /foie gras /kriaušių padažas su kardamonu/skrudinta duona /9,-

 

Sriuba ir karštieji užkandžiai

Vichyssoise- porų ir bulvių kreminė sriuba  su rūkytos žuvies sultiniu /rūkyto eršketo filė/porai /8,-

Jūrų šukutės ir krevetės/1vnt/užkepta savo geldelėje su Sambuca ir Noilly Prat vermuto padažu /13,-

 

Vegetariškas patiekalas

Baklažanas keptas orkaitėje/fetos sūris/chimichiuri padažas /16,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Šviežia sterlė/ šampano padažas/“juodi“ ikrai/ beluga lęšių kremas/špinatai/žiedinis kopūstas /18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos/magų padažas/18,-

Viduržemio jūros barzdotė /bisque padažas/krevetės /tostai su rouille padažu /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Jauno šerno kumpis /salierų kremas/kepti baravykai/žalios pupos/grybų padažas /18,-

Entrecôte/brandinta Black Angus nugarinė /~200gr +/bulvės frit/žalios salotos/20,-

Ėriuko kulniukas/baltos pupelės su daržovėmis ir chorizo/špinatai/kepimo sultys /18,-

Iberijos kiaulienos „secreto“ /grill/adžika/agurkų salotos/skrudinti grikiai/kmynai/18,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/moliūgų džemas/18,-

 

Desertas

„Tekantis“ šokoladinis pudingas coulant/vaniliniai ledai (reikia laukti 20min) /9,-

Semifreddo iš jogurto ir mascarpone sūrio su aguonomis/migdolų padažas su Amaretto /9,-

Pavlova Red/ morengai/plakta grietinėlė/šviežios braškės/braškių padažas /7,-

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /7,-

 

 

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-