Meniu


 

 

 

Užkandžiai

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /15,-

Krevečių ir jūrų šukučių ceviche/ Leche de Tigre/batatų  kremas/pomelo /avokadas/kalendros /9,-

Lašiša gravadlax /sūdyta su burokėliais/šilti bulvių kroketai/ikrai/grietinė/ridikas /9,-

Matjes-„nekalta“ silkė iš Šiaurės /jaunos bulvės/burokėliai/juoda grietinė /8,-

 

Ožkos sūris/ burokėliai/burokėlių želė ir sultys/burokėlių lapeliai/balzaminis actas /8,-

Cezario salotos/krevečių ir menkės  kroketai/vytintas kiaušinio trynys/kiaulienos šoninės trupiniai/8,-

 

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Cervo tonato/stirnos kumpis sous-vide 24val/tuno tartar/ tunų padažas/kapariai /9,-

Briedienos carpaccio/“chlorofilas“/ vynuoginės sraigės/marinuota paprika/balzaminio acto „perlai''/8,-

 

Sriuba ir karštieji užkandžiai

Žvėrienos consome/Zampone di Modena/daržovių „spageti‘‘ /8,-

Jūrų šukutės ir krevetės/1vnt/užkepta savo geldelėje su Sambuca ir Noilly Prat vermuto padažu /10,-

 

Vegetariškas patiekalas

Baklažanas keptas orkaitėje/vynuoginės  sraigės/fetos sūris/chimichiuri padažas /16,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Šviežia sterlė/ šampano padažas/“juodi“ ikrai/ beluga lęšių kremas/špinatai/žiedinis kopūstas /18,-

Viduržemio jūros barzdotė /bisque padažas/krevetės /tostai su rouille padažu/18,-

Šviežio vilkešerio filė/žaliųjų žirnelių ir pipirmėčių kremas/žirnelių daigai/skraiduolės ikrai/18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos/magų padažas/18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Stirnienos nugarinė/salierų kremas/ kepti baravykai/grybų padažas /22,-

Entrecôte/brandinta Black Angus nugarinė /~200gr +/bulvės frit/žalios salotos/20,-

Jaučio žandas/62C 24val/bulvių-burokėlių kremas su krienais/raudonųjų kopūstų džemas/burokėliai/16,-

Danieliaus kumpis/59C24 val/juodieji beluga lęšiai su daržovėmis/špinatai /18,-

Zampone di Modena IGP- naujametinis italų patiekalas-įdaryta kiaulės koja/beluga lęšių salotos /16,-

Iberijos kiaulienos „secreto“ /grill/adžika/agurkų salotos/skrudinti grikiai/kmynai/18,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/moliūgų džemas/18,-

 

Desertas

„Tekantis“ šokoladinis pudingas coulant/vaniliniai ledai (reikia laukti 20min) /9,-

Pavlova Gold/ morengai/plakta grietinėlė su šafranu/persimonai/šaltalankių uogos ir padažas /9,-

Crème brûlée pagal Marché /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių  padažas /7,-

 

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-