Meniu


 

 

 

Salotos/užkandžiai

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli /12,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /15,-

Juodojo oto carpaccio/vynuogės/kriaušės/greipfrutai/ponzu padažas/peletrūnų alioli /10,-

Matjes-„nekalta“ silkė iš Šiaurės jūros /“vinegretas“/bulvės/grietinė su burokėliais/raudoni svogūnai /8,-

 

Rudeninės Caprio salotos/mozzarella di bufala/kepti pomidorai ir paprikos/pesto/pinijų riešutai /10,-

Ožkos sūris/šilti burokėliai/žalumynai/balzaminis acto perlai /8,-

Cezario salotos/vištienos-sūrio kroketai/vytintas kiaušinio trynys/šoninės trupiniai /8,-

 

Stirnienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/šakniavaisių traškučiai /12,-

Carpaccio cannelloni /Black Angus  jautiena/vytinti pomidorai/parmezano sūris/Harry bar padažas  /12,-

Antienos terinas su razinomis à la provençale/naminis moliūgų džemas/vaisinės duonelės traškučiai /9,-

 

Sriuba

Tirštas žuvies sultinys su pomidorais/kalmarų žiedai/krevetės/kepti vyšniniai pomidorai/žirneliai /10,-

 

Užkandžiai ir patiekalai vegetarams/veganams

Veg tartar/ryžių trapučiai/pomidorai/žalumynai/ sezamo ir chia sėklos /7,-

Berberų couscous/7 daržovės/razinos/alyvuogės/sūdytos citrinos/morkų kremas /10,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Viduržemio jūros barzdotė /krevetės/bisque padažas /pomidorai/prancūziškos duonos  tostai /18,-

Lašiša su teriyaki padažu/šiltų burokėlių carpaccio/pankolių krapai/ žalumynai  /18,-

Šviežia sterlė/ šampano padažas/“juodi“ ikrai/ beluga lęšių kremas/špinatai/Romanesco kalafiorai /18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Stirnienos nugarinė/coucous su daržovėmis ir avinžirniais/razinos/sūdytos citrinos/granatų padažas /20,-

Jautis ant degančio „šieno“/brandintos jautienos antrekotas/~200 gr/salierų kremas/brokoliai/porai /20,-

Boeuf Bourguignon/troškintos jaučių uodegos/grybai/jaunos morkos/salierų kremas /18,-

Mažo šerniuko kumpis/ilgai ruoštas 63C/bulvių virtinukai  gnocchi/moliūgų padažas/marinuoti grybai /18,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/mažos morkos /18,-

 

Desertas

Šokoladinis brownie su riešutais ir spanguolėmis/šokolado kremas ganache/ naminiai ledai /9,-

Semifreddo iš jogurto ir  mascarpone sūrio su aguonomis/migdolų padažas/slyvos įdarytos migdolais /9,-

Kepta figa/ožkos sūris/medus/balzaminio acto kremas/karamelės padažas su migdolais /7,-

Crème brûlée pagal Marché /7,-

 

 

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną /sūdytą kaimišką sviestą/alyvuoges /2,-

*Kai kurie iš mūsų patiekalų gali turėti alergenų. Praneškite iš anksto, jei esate kam nors alergiškas