Meniu


 

 

 

Salotos/užkandžiai

Austrės Bretagne  Nr.2 /6vnt. /15,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

„Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Virtas aštuonkojis/“vinegretas“/putpelių kiaušinis/burokėlių majonezas /15,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Karštai rūkytos skumbrės paštetas/raudonųjų svogūnų džemas/skrudintas bagetas/ridikėlai/salotos /8,-

Kepti dviejų spalvų burokėliai/ožkos sūris/garžgarstės (rukola)/balzaminis actas /10,-

Cezario salotos/krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/kiaulienos šoninės trupiniai /10,-

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Stirnienos carpaccio/burokėliai/ridikėliai/parmezano sūris /špinatų lapai/Harry bar padažas /9,-

Žvėrienos terinas/šerniena/foie gras/antienos filė/lazdynų riešutai/morkų –imbiero  kremas /9,-

 

Sriuba

Marche „raudona“žuvienė/krevetės/daržovės/saldi paprika/midijos /10,-

Marche moliūgų sriuba/imbieras/krevetė /8,-

Liono svogūnų sriuba/prancūziška duona/Comte sūris /8,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Norvegiško oto pjausnys/juodieji beluga lęšiai su daržovėmis ir špinatais/skraiduolės ikrai /21,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

Viduržemio jūros barzdotė/filė/polenta/bisque padažas/špinatai/moliuskai /16,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Tournedos Rossini/jautienos filė /foie gras/baravykų tartar/ raudnojo vyno padažas /26,-

BBQ- dūmo skonio ilgai kepti šonkauliai/naminis BBQ padažas/jaunos  bulvės /18,-

Šernienos nugarinė/saldžiųjų bulvių kremas/raudonųjų kopūstų džemas/demi glace padažas su šokoladu /16,-

Avienos nugarinė/ baklažanų kremas/saulėgrąžų daigai/20,-

Anties krūtinėlė a la orange/moliūgų džemas/traškučiai /19,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova/ morengai/plakta grietinėlė/ persimonų padažas /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-