Meniu


 

Šviežios jūrų gėrybės

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli su šafranu /12,-

 

Salotos/užkandžiai

Šviežiai marinuotos seliavos iš Vencavo ežero/apkeptos jaunos bulvės/marinuoti svogūnai / 8,-

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /12,-

Karštai rūkytos skumbrės paštetas/raudonųjų svogūnų džemas/skrudintas bagetas/ridikėlai/salotos /8,-

Šviežios stintos, marinuotos pagal mano uošvės receptą/tzatziki/bruschetta su agurkais /10,-

 *

Keptas moliūgas/morkų kremas/bulgur kruopos/ožkos ir fetos sūriai/lazdynų riešutai /žalumynai /8,-

Cezario salotos/krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/kiaulienos šoninės trupiniai /10,-

*

Jautienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/gelteklės traškučiai /12,-

Stirnienos carpaccio/burokėliai/ridikėliai/parmezano sūris /špinatų lapai/Harry bar padažas /9,-

Cervo  Tonato/stirniena ruošta 4 val 65C/tunų padažas/kapariai/bruschetta /13,-

Žvėrienos terinas/šerniena/foie gras/antienos filė/lazdynų riešutai/morkų –imbiero  kremas /9,-

 

 Karštieji  užkandžiai

 „Sraigės darže“/vynuoginės sraigės escargot/ridikėliai/salotos/ juodos duonos „žemė“ /10,-

Tortellini su briediena/prieskoninės žolelės/miško grybai/Parmezanas /11,-

 

Sriuba

Marche „raudona“žuvienė/krevetės/daržovės/saldi paprika/midijos /10,-

Marche moliūgų sriuba/imbieras/krevetė /8,-

Liono svogūnų sriuba/prancūziška duona/Comte sūris /8,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Norvegiško oto pjausnys/juodieji beluga lęšiai su daržovėmis ir špinatais/skraiduolės ikrai /21,-

Šiaurės jūros plekšnė/jaunos bulvės/brokoliai/špinatai/karštas majonezas /18,-

Organinė lašiša/kepta ant kanadinio raudonojo kedro lentos/žalios  salotos /18,-

Fish&Chips- alaus tešloje keptos šviežios stintos /gruzdintos bulvės/žirnelių kremas /16,-

Viduržemio jūros barzdotė/filė/polenta/bisque padažas/špinatai/moliuskai /16,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Tournedos Rossini/ Wagyu jautienos rumpsteikas /ančių kepenėlės/baravykų tartar /26,-

"Onley Oak" flank steikas/keptos bulvytės/ žalios salotos/ žaliųjų pipirų padažas /18,-

Côte de veau - veršienos nugarinė /bulvių košė su krienais/pak-choi /23,-

BBQ- dūmo skonio ilgai kepti šonkauliai/naminis BBQ padažas/jaunos  bulvės /18,-

Iberico kiaulienos nugarinė/60min 65C/abrikosai su  burbonu/morkų kremas/kale kopūstai /16,-

Pieninis paršiukas keptas krosnyje/ miško grybai/ bulvių virtinukai –gnocchi /20,-

Avienos nugarinė/ baklažanų kremas/saulėgrąžų daigai/trumų „varškė“ /20,-

Sufolkų veislės avienos kepenėlės /topinambų kremas/ raudonųjų svogūnų džemas/ obuoliai /14,-

Anties krūtinėlė a la orange/moliūgų džemas/traškučiai /19,-

 

Desertas

Crème brûlée pagal Marché /7,-

Pavlova/ morengai/plakta grietinėlė/ persimonų padažas /7,-

„Trumas“/ tiramisu semifreddo/trumų aliejus/ maldon druska /7,-

Naminis sūrio pyragas/šviežios uogos /7,-

„Plėšytas“ šokoladinis pyragas/šokolado traškučiai/pasiflorai/šaltalankių padažas /7,-

Žiemos citrina/citrinų šerbetas /5,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną/sūdytą kaimišką sviestą /alyvuoges/2,-