Meniu


 Šviežios jūrų gėrybės

Austrės au gratin/špinatų ir grietinėlės padažas/austrių kremas sabayon/3vnt /9,-

Jūrinės sraigės  ala Provençale/traškios daržovės/aioli/12,-

Midijos obuolių sidro padaže/750gr/moliūgų kremas/obuoliai/porai/bulvytės fri / (2 svečiams)/18,-

 

Salotos/užkandžiai

Tuno tartar/keptų bulvių kubeliai/sezamo sėklos/žalumynai /15,-

Juodojo oto carpaccio/vynuogės/kriaušės/greipfrutai/ponzu padažas/peletrūnų aioli/10,-

Krevečių ir kaliaropių „ravioliai“/Granny Smith obuolių kremas/citrinų žievelių cukatai /9,-

 *

Šiltas camembert sūris/rudeninių obuolių griežinėliai/rukola/karamelizuoti graikiniai riešutai/datulės /8,-

Ožkos sūris/šilti burokėliai/žalumynai/balzaminio acto kremas /8,-

Cezario salotos/menkės-krevečių kroketai/vytintas kiaušinio trynys/šoninės trupiniai/8,-

 *

Stirnienos tartar/specialus receptas/putpelės kiaušinis/“stikliniai“ bulvių traškučiai/vasabi aioli /12,-

Carpaccio cannelloni /Black Angus  jautiena/trumai/mozzarella sūris/Harry bar padažas/12,-

Antienos ir žvėrienos terinas à la provençale/naminis moliūgų džemas/vaisinės duonelės traškučiai/9,-

 

Sriuba

Kreminė keptų kalafiorų sriuba/kokosų pienas/tofu/šviežia ciberžolė /ridikėliai/saulėgrąžų sėklos/8,-

 

Užkandžiai ir patiekalai vegetarams/veganams

Veg tartar/ryžių trapučiai/pomidorai/žalumynai/sezamo ir chia sėklos /7,-

Berberų couscous/7 daržovės/razinos/alyvuogės/sūdytos citrinos/morkų kremas /10,-

Japoniški ilgieji baklažanai/skrudintas tofu/ humusas/žalumynai /12,-

 

Patiekalai iš žuvies ir jūros gėrybių

Starkio filė ir krevečių musas  Savojos kopūsto lape/bulvių ir krevečių spurgos/žalių žirnelių kremas/18,-

Juodojo oto filė/midijos/kalafiorų muslinas/citrusų skonio juodas sviesto padažas/citrusinių vaisių filė/18,-

Škotiška lašiša su teriyaki padažu/šiltų burokėlių carpaccio/sūdytos citrinos/žalumynai/18,-

 

Patiekalai iš mėsos ir paukštienos

Elnienos nugarinė/salierų kremas su baravykais/spalvotos morkos/kale kopūstas/raudono vyno padažas /20,-

Ilgai ruoštas stirnos kumpis/coucous su daržovėmis ir avinžirniais/sūdytos citrinos/granatų padažas /20,-

Brandintos jautienos  antrekotas/~200 gr/bulvės patatas bravas su 3 padažais/kepti pomidorai/20,-

Boeuf Bourguignon/troškinti jaučio žandai/šoninė/grybai/jaunos morkos/salierų kremas/18,-

BBQ-kepti kiaulienos šonkauliai/glazūruoti abrikosai/raudonieji svogūnai/bulvių traškučiai/18,-

Anties krūtinėlė a la orange/ polenta /morkų-apelsinų kremas/mažos morkos /18,- 

 

Desertas

Šokolado kremas ganache /šokoladinis brownie su riešutais /šaltalankių padažas /9,-

Semifreddo iš jogurto ir  mascarpone sūrio su aguonomis/migdolų padažas/slyvos įdarytos migdolais/ 9,-

Crème brûlée pagal Marché/7,-

Vynuogių šerbetas su Aperol /vynuogės užaugintos mūsų restorano kieme /6,-

 

*Mes siūlome šviežiai keptą duoną /sūdytą kaimišką sviestą/alyvuoges / 2,-

*Kai kurie iš mūsų patiekalų gali turėti alergenų. Praneškite iš anksto, jei esate kam nors alergiškas